modelvrouw houten vloer

HOUTEN VLOER REGIO GORINCHEM

Omgeving Gorinchem is Pruysen Parket de nummer 1 in houten vloeren

Begin uw zoektocht naar een houten vloer bij Pruysen Parket. Wij zijn al sinds 1988 dé specialist op het gebied van houten vloeren regio Gorinchem. In ons uitgebreide assortiment vindt u onder andere houten vloeren van ongekende topmerken die hun naam hebben waargemaakt, waaronder: Piet Boon, Z-Parket, Chapel en SolidFloor. Wij hebben een zeer ruime collectie houten vloeren. Van gelaagd parket tot ambachtelijk maatwerk.

Ruim assortiment houten vloeren

Bent u op zoek naar een houten vloer tegen een scherpe prijs? Of bent u op zoek naar uitgebreide mogelijkheden? Misschien bent u juist op zoek naar ambachtelijk maatwerk. U zult versteld staan van de vele mogelijkheden. In onze ruime collecties vindt u onder andere plankenvloerenpatroonvloeren en strokenvloeren.

De beste in het leggen van houten vloeren

Keer op keer vallen de parketleggers van Pruysen Parket in de prijzen op het Nederlands Kampioenschap Parketleggen. Onze parketleggers worden op deze kampioenschappen al jaren aaneen uitgeroepen tot de beste parketleggers van Nederland. Een kwalitatief goed gelegde vloer is van groot invloed op de levensduur van uw nieuwe houten vloer.

Kom snel naar onze showroom - 15. minuten reizen vanuit Gorinchem

Onze showroom stellen wij graag ter beschikking als uw inspiratiebron, hier vindt u een uitgebreid aanbod in houten vloeren waarvan een groot gedeelte zelfs geetaleerd in diverse interieurs. Proef de sfeer en uitstraling die een houten vloer met zich mee brengt. Onze opgeleide adviseurs begeleiden u graag van A tot Z in het traject van uw nieuwe houten vloer.

Wij verwelkomen u graag!

HOUTEN VLOEREN HOUT STRUCTUUR MET FOTO2

Zoek op deze site

Roomplanner

roomplanner Kies heel gemakkelijk de vloer die het beste in uw interieur past. Met deze handige online tool kunt u uw interieur inrichten met een breed scala aan vloeren. U krijgt een realistische weergave van hoe uw droomvloer in uw interieur staat!
 
 

Afspraak maken

bg afspraakmaken
Wilt u snel geholpen worden? Maak een afspraak met onze vloerspecialisten!
 
 

Thuis inspiratie opdoen?

Documentatie aanvragen
Onze documentatie brengt u op ideeën. Wij sturen het u graag toe!
 
 

Volg ons ook op:

facebooklinkedinyoutube