Quick Step2

LAMINAAT VAN QUICK STEP

De comfortabele en uiterst slijtvaste laminaatvloeren van Quick Step doen u versteld staan. Ze zijn enorm bestand tegen vlekken, slijtage, schokken en krassen. Daarnaast zijn de laminaatvloeren een plaatje voor het oog, Quick Step combineert kwaliteitsvloeren met diverse sfeervolle en stijlvolle designs. U vindt bij Pruysen Parket een ruim aanbod in Quick Step laminaatvloeren.

Begin uw zoektocht naar een laminaatvloer van Quick Step bij Pruysen Parket!

Voor een laminaatvloer Quick Step bent u bij ons aan het juiste adres! Pruysen Parket biedt u een zeer ruim aanbod in laminaatvloeren van Quick Step. Wij bieden u o.a. de volgende collecties: Arte, Classic, Creo, Elite, Eligna (Wide), Lagune, Largo, Perspective (Wide), Impressive (Ultra), en Exquisa. Als specialist in laminaatvloeren zijn wij dé ideale partner voor u.

Ontdek de voordelen van Quick Step laminaat

De laminaatvloeren van Quick Step kennen naast de slijtvastheid en prachtige designs nog veel meer voordelen:

  • 25 jaar fabrieksgarantie
  • Tot 10 keer krasbestendiger
  • Licht- en zonbestendig
  • Eenvoudig in onderhoud
  • Anti-statische oppervlakten
  • Massief geluid

Laat u inspireren in onze showroom

In onze royale showroom van 750m² bieden wij u een ruime keuze aan kwailteitsvloeren van Quick Step. Wij hebben alle collecties van Quick Step in ons assortiment opgenomen. Laat u inspireren en kom snel naar onze showroom! Onze adviseurs helpen u graag.

Zoek op deze site

Roomplanner

roomplanner Kies heel gemakkelijk de vloer die het beste in uw interieur past. Met deze handige online tool kunt u uw interieur inrichten met een breed scala aan vloeren. U krijgt een realistische weergave van hoe uw droomvloer in uw interieur staat!
 
 

Afspraak maken

bg afspraakmaken
Wilt u snel geholpen worden? Maak een afspraak met onze vloerspecialisten!
 
 

Thuis inspiratie opdoen?

Documentatie aanvragen
Onze documentatie brengt u op ideeën. Wij sturen het u graag toe!
 
 

Volg ons ook op:

facebooklinkedinyoutube