renovatie parketvloer

Uw parketvloer schuren

Heeft u al jaren een mooie parketvloer in uw woning en is deze aan een opknapbeurt toe? Wij kunnen uw vloer weer de uitstraling geven van weleer of de houten vloer juist voorzien van een mooie nieuwe  kleur. Met de huidige afwerkmethoden wordt het onderhoud van uw vloer vaak nog gemakkelijker. Alle krassen, vlekken en deuken zijn sowieso weg te werken.  Ook parketvloeren waar u al jarenlang plezier van heeft gehad, kunnen feilloos worden opgeknapt. De enige voorwaarde is wel dat er nog genoeg ‘body’ op zit. Om exact te bepalen wat uw wensen en mogelijkheden zijn, komt Pruysen Parket eerst bij u thuis langs voor een gedegen advies.

Stof arme schuur techniek!

Groot onderhoud aan uw vloer bestaat uit het schuren van uw parket, gevolgd door een afwerking tot in detail. Gelukkig hoeft u wat dat schuren betreft tegenwoordig geen vrees meer te hebben, want dat doen we geheel volgens de nieuwste stof arme schuur techniek. Zo hoeft u na de renovatie dus niet aan een grote schoonmaak te beginnen!

Vloerafwerking

Tegenwoordig zijn er tal van mogelijkheden om uw houten vloer tijdens een renovatie te voorzien van een compleet andere afwerklaag waardoor uw vloer een geheel andere look kan krijgen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Indien gewenst kunnen wij zelfs tijdens een bezoek bij u thuis een of meerdere kleursamples op uw vloer aanbrengen zodat u een goede keuze kunt maken omtrent de gewenste nieuwe look van uw vloer.

Gratis vloerinspectie

Vraag nu een gratis vloerinspectie aan en laat u geheel kosteloos en vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden om uw vloer een andere uitstraling te geven. Alvorens bij u langs te komen zullen wij een globale prijsopgave voor u maken. Indien deze prijsopgave past bij uw budget komen we graag bij u langs!

Zoek op deze site

Roomplanner

roomplanner Kies heel gemakkelijk de vloer die het beste in uw interieur past. Met deze handige online tool kunt u uw interieur inrichten met een breed scala aan vloeren. U krijgt een realistische weergave van hoe uw droomvloer in uw interieur staat!
 
 

Gratis vloerinspectie aanvragen

bg vloerinspectie
Wilt u weten wat er met uw vloer mogelijk is? Vraag een inspectie aan!
 
 

Thuis inspiratie opdoen?

Documentatie aanvragen
Onze documentatie brengt u op ideeën. Wij sturen het u graag toe!
 
 

Volg ons ook op:

facebooklinkedinyoutube