onze showroom

Onze showroom; inspirerend tot schoonheid

Onze showroom zien we graag als uw inspiratiebron. Met maar liefst 40 eigentijdse vloerconcepten op groot formaat geëtaleerd proeft u meteen de sfeer en uitstraling van houten vloeren in uiteenlopende stijlen en interieurs. Zo ontdekt u wellicht gracieuze mogelijkheden die u zelf niet voor mogelijk had gehouden.

Eigentijdse en trendy collecties

Daarnaast geven onze royale presentatiepanelen u een voortreffelijk overzicht van ons ruime assortiment houten vloeren, pvc en laminaat. Met collecties die steeds actueel en eigentijds zijn en geleverd worden door uitsluitend gerenommeerde fabrikanten. Waarbij we u uitgebreid kunnen bijpraten over de laatste noviteiten en technische ontwikkelingen.

Ons werkgebied

De uitstekende kwaliteit en service van Pruysen Parket is welbekend tot ver buiten het Brabantse Dussen. Waar u ook woont, wij zorgen dat u die perfecte vloer krijgt die precies bij uw wensen en smaak past.
Onze werkzaamheden concentreren zich in onderstaande regio en ver daarbuiten. Wij leggen houten vloeren langs de A27 van Breda, Oosterhout richting Utrecht en van Gorinchem, Dordrecht richting Rotterdam. Verder ook in de regio Eindhoven, Den Bosch, Waalwijk en Tilburg vindt u onze exclusieve parketvloeren, laminaat en PVC vloeren.

Een passende vloer bij iedere stijl en budget

Of u nu kiest voor onze qua prijs zeer aantrekkelijke basiscollectie of puur maatwerk met vele extra's waarbij alles mogelijk is. U vindt bij ons altijd een passende vloer bij uw stijl en budget. Onze collectie strekt zich uit van parket, PVC vloeren (vinyl) en laminaat tot aan houten vloeren in de meest bijzondere uitvoeringen en patronen, zoals visgraat parket en verouderde vloeren. Of u de houten vloer wilt combineren met vloerverwarming of uw parketvloer wilt plaatsen in een appartement maakt daarbij niet uit, wij bieden daarvoor al jaren verantwoorde oplossingen.

Uw bestaande vloer opknappen

Is uw bestaande parketvloer toe aan een grondige opknapbeurt? Ook dat is geen probleem. Wij zijn gespecialiseerd in zowel het onderhoud als het schuren van iedere houten vloer. Na het renoveren is uw parketvloer weer helemaal als nieuw en desgewenst afgewerkt in geheel andere kleur. U kunt zelfs gebruik maken van ons Pruysen Ontzorg Plan om uw houten vloer zorgeloos in goede conditie te houden.
Natuurlijk kunnen wij tevens uw trap opknappen. Deze kan worden bekleed met dezelfde vloerdelen als uw parket-, pvc- of laminaatvloer. Een traprenovatie geeft uw woonkamer of hal een mooi afgestemd geheel.

GEWIJZIGDE openingstijden!

Maandag:

Gesloten

 

Dinsdag:

10.00 - 17.00 uur

 

Woensdag:

10.00 - 17.00 uur

 

Donderdag:

10.00 - 17.00 uur

 

Vrijdag:

10.00 - 17.00 uur

 

Zaterdag:

10.00 - 17.00 uur

 

Op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Geen gelegenheid om ons op bovenstaande tijden te bezoeken, maak een afspraak

 

Zoek op deze site

Roomplanner

roomplanner Kies heel gemakkelijk de vloer die het beste in uw interieur past. Met deze handige online tool kunt u uw interieur inrichten met een breed scala aan vloeren. U krijgt een realistische weergave van hoe uw droomvloer in uw interieur staat!
 
 

Afspraak maken

bg afspraakmaken
Wilt u snel geholpen worden? Maak een afspraak met onze vloerspecialisten!
 
 

Thuis inspiratie opdoen?

Documentatie aanvragen
Onze documentatie brengt u op ideeën. Wij sturen het u graag toe!
 
 

Volg ons ook op:

facebooklinkedinyoutube