mvo

Verantwoord ondernemen

Natuurlijk willen wij in de eerste plaats u als klant voorzien van kwalitatief goede producten en uitstekende service. Dit mag van ons echter nooit ten koste gaan van verantwoord ondernemen. Wij zijn ons ervan bewust dat ondernemen niet alleen een kwestie is van een bedrijf draaiende houden, maar juist ook van een bijdrage leveren aan milieu, maatschappij en een gezond werkklimaat.

Verantwoord hout

In Europa geldt een streng bosbeleid. Er wordt selectief gekapt en hiervoor in de plaats worden nieuwe bomen geplant . De jaarlijkse groei is door dit beleid veel groter dan de oogst van het hout. Verreweg het grootste deel van het hout dat Pruysen Parket gebruikt is afkomstig van Europese bossen. Maar ook hout van buiten Europa kan verantwoord gekapt worden, dit hout draagt dan het FSC-keurmerk of heeft een PEFC certificaat. Wij leveren alleen hout als wij zeker weten dat het uit duurzaam beheerde bossen komt.

Maatschappelijke betrokkenheid

Sinds medio 2015 is Gerard Pruysen zich enorm aan het inzetten voor de Stichting JA Foundation. De JA Foundation ondersteunt projecten ten behoeve van kansarme (wees)kinderen. Momenteel ligt de focus op Suriname. Joyce van Blerck nam in 2012 het initiatief voor de stichting. Haar droom was en is ieder kind recht op een kans te geven. Nadat bij haar de ziekte van Huntington werd vastgesteld, besloot zij deze droom te gaan verwezenlijken. En dat doet ze goed! 

De werkwijze van de JA Foundation spreekt aan. Vele vrijwilligers zetten zich dan ook in voor de stichting en er worden steeds meer hulpaanvragen gedaan. Ook Jorgen Raymann gelooft in de JA Foundation. Iedereen is enorm blij met het als ambassadeur!

Door onze steun aan regionale goede doelen willen wij ook wat teruggeven aan de maatschappij. Zo sponsoren wij in het kader van ons 25-jarige jubileum Roparun Team Almkerk. In juni dit jaar heeft Team Almkerk de geweldige prestatie geleverd door vanuit Parijs naar Rotterdam te lopen en zodoende middels hun sponsoren geld voor Roparun te verzamelen. Zoals Roparun dat zelf mooi verwoordt: Leven toevoegen aan dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan leven.

In juli 2015 hebben we mee mogen werken aan een mooi locaal initiatief. In Nieuwendijk heeft een vrouw die haar baan in de zorg kwijt is geraakt besloten om in haar eigen woning een slaaphuis te beginnen voor kinderen met een beperking (autistisch of Down syndroom). Er was geen geld voor de verbouwing van de woning, dus werd er om hulp gevraagd bij locale ondernemers. Wij zijn blij dat we een steentje bij hebben kunnen dragen door de slaapkamers te voorzien van een mooie nieuwe laminaatvloeren. (klik hier voor een fimpje over dit item)

In de periode 2010-2015 zijn wij actief betrokken geweest bij Villa Pardoes in Kaatsheuvel, waar zieke kinderen een week mogen genieten in een fantastische vakantievilla, met alle noodzakelijke zorg. Aan ons de eer om jaarlijks de vloeren in de vakantievilla te mogen onderhouden.

Eigen organisatie

Natuurlijk stellen we ook hoge eisen aan onze eigen organisatie: het creëren van een prettige werkomgeving voor onze medewerkers, minder energieverbruik en gebruik van producten met een zo laag mogelijke milieubelasting. In 2015 is de verlichting is ons gehele pand omgebouwd naar LED verlichting. Mede hierdoor is ons energieverbruik enorm afgenomen.

 

GEWIJZIGDE openingstijden!

Maandag:

Gesloten

 

Dinsdag:

10.00 - 17.00 uur

 

Woensdag:

10.00 - 17.00 uur

 

Donderdag:

10.00 - 17.00 uur

 

Vrijdag:

10.00 - 17.00 uur

 

Zaterdag:

10.00 - 17.00 uur

 

Op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Geen gelegenheid om ons op bovenstaande tijden te bezoeken, maak een afspraak

 

Zoek op deze site

Roomplanner

roomplanner Kies heel gemakkelijk de vloer die het beste in uw interieur past. Met deze handige online tool kunt u uw interieur inrichten met een breed scala aan vloeren. U krijgt een realistische weergave van hoe uw droomvloer in uw interieur staat!
 
 

Afspraak maken

bg afspraakmaken
Wilt u snel geholpen worden? Maak een afspraak met onze vloerspecialisten!
 
 

Thuis inspiratie opdoen?

Documentatie aanvragen
Onze documentatie brengt u op ideeën. Wij sturen het u graag toe!
 
 

Volg ons ook op:

facebooklinkedinyoutube