onze werkwijze

Totale begeleiding: voor ons een vanzelfsprekendheid

Dankzij onze succesvolle, geheel eigen werkwijze kunnen we u gericht helpen een weloverwogen keuze te maken qua vloer. Een vloer die perfect past bij uw leefwijze, wensen en budget. Niet voor niets garanderen wij een advies op maat, afwerking tot in detail en service zoals u die mag verwachten bij kwaliteitsvloeren.

Zorgeloos tot in detail

Of u nu kiest voor onze bijzondere basiscollectie of puur maatwerk: alles is mogelijk. Vooraf ontvangt u altijd een heldere offerte. En we komen eerst langs om uw ruimte te inspecteren, waardoor u achteraf niet voor verassingen komt te staan. Ook tijdens het verdere vloerproject houden we vanzelfsprekend een vinger aan de pols. Vanaf het eerste contact, bijvoorbeeld met uw architect of aannemer, tot en met de laatste finishing touch kunt u op ons rekenen. Voor een zorgeloos gevoel, tot in het allerkleinste detail.

Ambachtelijk in z’n puurste vorm

Parketleggen is een ambacht. Puur vakmanschap. Daar maken we bij Pruysen Parket ons al jaren sterk voor. Alles wat we doen is dan ook gedegen handwerk. Van het leggen van een plankenvloer of visgraatparket tot aan de renovatie van uw huidige vloer. Om onze kwaliteit te allen tijde te kunnen waarborgen werken we uitsluitend met de beste parketleggers. Stuk voor stuk gedreven mensen die hun vak tot in de finesses beheersen en dat ziet u terug in het resultaat! Dat is wat je noemt ambachtelijk in z’n puurste vorm.

Perfecte service, ook na uw aankoop!

Wij stellen alles in het werk om onze werkplanning af te stemmen op uw wensen. Wij leveren pas op als u volkomen tevreden bent. Maar ook daarna zijn we er voor u. Voor onderhoud, advies of herstelwerk. Wij denken graag met u mee. Want bij Pruysen Parket stellen we graag eer in ons werk.

 

GEWIJZIGDE openingstijden!

Maandag:

Gesloten

 

Dinsdag:

10.00 - 17.00 uur

 

Woensdag:

10.00 - 17.00 uur

 

Donderdag:

10.00 - 17.00 uur

 

Vrijdag:

10.00 - 17.00 uur

 

Zaterdag:

10.00 - 17.00 uur

 

Op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Geen gelegenheid om ons op bovenstaande tijden te bezoeken, maak een afspraak

 

Zoek op deze site

Roomplanner

roomplanner Kies heel gemakkelijk de vloer die het beste in uw interieur past. Met deze handige online tool kunt u uw interieur inrichten met een breed scala aan vloeren. U krijgt een realistische weergave van hoe uw droomvloer in uw interieur staat!
 
 

cbw erkend

Extra zekerheid en garantie in de vorm van:
- veilig aanbetalen
- extra goede productgarantie
- onpartijdige klachtenafhandeling

Lees meer...

Afspraak maken

bg afspraakmaken
Wilt u snel geholpen worden? Maak een afspraak met onze vloerspecialisten!
 
 

Thuis inspiratie opdoen?

Documentatie aanvragen
Onze documentatie brengt u op ideeën. Wij sturen het u graag toe!
 
 

Volg ons ook op:

facebooklinkedinyoutube