topimage basic gelaagd parket

ZOEKT U PARKET REGIO TILBURG?

Pruysen Parket is regio Tilburg ál 25 jaar dé specialist in parket

Pruysen Parket is hét adres voor kwaliteitparket in omgeving Tilburg. Wij zijn al 25 jaar dé specialist in parketvloeren. Omdat wij hoge eisen stellen aan kwaliteit maken uitsluitend absolute kwaliteitsmerken, waaronder Chapel parket, Solidfloor en Piet Boon deel uit van ons assortiment.

Voor ieder budget een parketvloer

Wij hebben een zeer ruime collectie in parketvloeren die altijd afgestemd is op uw behoefte. Van plankenvloeren tot patroonvloeren en strokenvloeren. U heeft de keuze uit onze uitgebreide basiscollectie of uit onze zogenoemde 'Personal Touch' collectie, waarbij u uw eigen parketvloer kan samenstellen.

De allerbeste in parketleggen!

Ook dit jaar heeft Pruysen Parket wederom de beste parketleggers van Nederland in dienst. Pas als een parketvloer kwalitatief goed gelegd wordt heeft dit positieve invloed op de duurzaamheid van uw vloer. Daarnaast is een goed gelegde vloer een parel voor het oog.

750m2 showroom - 20 min. rijden vanuit Tilburg!

Kom naar onze showroom met meer dan 230 vloeren in diverse interieurs. Onze showroom beschouwen wij als uw inspiratiebron. Start uw zoektocht naar de parketvloer van uw dromen! Vanuit Tilburg is het tot onze showroom slechts een kleine 20 minuten reizen met de auto.

Wij verwelkomen u graag snel!

Parket vloeren CTA button smal2

 

Zoek op deze site

Roomplanner

roomplanner Kies heel gemakkelijk de vloer die het beste in uw interieur past. Met deze handige online tool kunt u uw interieur inrichten met een breed scala aan vloeren. U krijgt een realistische weergave van hoe uw droomvloer in uw interieur staat!
 
 

Afspraak maken

bg afspraakmaken
Wilt u snel geholpen worden? Maak een afspraak met onze vloerspecialisten!
 
 

Thuis inspiratie opdoen?

Documentatie aanvragen
Onze documentatie brengt u op ideeën. Wij sturen het u graag toe!
 
 

Volg ons ook op:

facebooklinkedinyoutube