topimage exclusive ambachtelijk parket

BENT U OP ZOEK NAAR PARKET?

Parket vormt de basis voor ieder interieur en past bij iedere stijl, in elke kamer. De afgelopen jaren is de belangstelling voor parket toegenomen en vandaag de dag is parket als vloerbekleding enorm populair. Bij Pruysen geloven wij in de kracht van parket vanwege de onberispelijke kwaliteit, maar ook vanwege de mooie uitstraling en de vele afwerkmogelijkheden. Niet voor niets dat parket de meest populaire vloerbekleding van dit moment is!

Pruysen Parket is hét adres voor uw nieuwe parketvloer!

Als specalist in parket is Pruysen al 25 jaar lang hét adres voor kwaliteitparket. Van plankenvloerenpatroonvloeren tot strokenvloeren, u vindt het bij ons! Wij bieden enkel hoogwaardig parket aan van absolute kwaliteitsmerken, waaronder Solidfloor, Chapel parket, Piet Boon en Z-Parket.

Parket voor elke stijl en budget

U vindt bij ons altijd een passende vloer bij iedere stijl en budget! U kan kiezen voor parket uit onze uitgebreide basiscollectie of parket of puur maatwerk uit onze zogenoemde 'Personal Touch' collectie waarbij u uw eigen parketvloer kan samenstellen. Alles is mogelijk. Of u nu gaat voor modern, landelijk, sfeervol of klassiek... Pruysen Parket heeft het.

De beste parketleggers van Nederland!

Pruysen Parket heeft al enkele jaren op rij de beste parket leggers in dienst. Niet voor niets worden onze parketleggers keer op keer uitgeroepen tot de beste parketleggers van Nederland. Het leggen van de vloer heeft invloed op de duurzaamheid van uw vloer en tevens is een goed gelegde vloer een parel voor het oog.

Showroom

Onze showroom zien we graag als uw inspiratiebron, met maar liefst 230 eigentijds vloeren met verschillende interieurs. Kom snel naar onze showroom van ruim 750m² in Dussen en start uw zoektocht naar de parketvloer van uw dromen!

Parket vloeren CTA button smal2

Zoek op deze site

Roomplanner

roomplanner Kies heel gemakkelijk de vloer die het beste in uw interieur past. Met deze handige online tool kunt u uw interieur inrichten met een breed scala aan vloeren. U krijgt een realistische weergave van hoe uw droomvloer in uw interieur staat!
 
 

Afspraak maken

bg afspraakmaken
Wilt u snel geholpen worden? Maak een afspraak met onze vloerspecialisten!
 
 

Thuis inspiratie opdoen?

Documentatie aanvragen
Onze documentatie brengt u op ideeën. Wij sturen het u graag toe!
 
 

Volg ons ook op:

facebooklinkedinyoutube