topimage vloeronderhoud

BENT U OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE PARKETVLOER?

Een parketvloer is uiterst sfeervol en straalt klasse uit. Een parketvloer vormt de basis voor ieder interieur en heeft als groot voordeel dat het past in iedere kamer bij iedere stijl.

Pruysen Parket is de specialist als het gaat om parketvloeren!

Pruysen Parket is al 25 jaar dé specialist als het gaat om parketvloeren. In ons assortiment vindt u een breed scala aan plankenvloerenpatroonvloeren en strokenvloeren. Omdat wij enkel met topmerken werken zoals Chapel parket, Solidfloor, Piet Boon en Z-Parket bieden wij u topkwaliteit.

Voor iedere stijl en budget een parketvloer

Modern, landelijk, sfeervol of klassiek? Zelf leggen of laten leggen? Bij ons vindt u altijd een passende parketvloer, ongeacht uw stijl en budget! U hebt ruime keuze uit verschillende collecties. Wat dacht u van de uitgebreide basiscollectie of een parketvloere uit de zogenaamde 'Personal Touch' collectie waarbij u uw eigen parketvloer kan finetunen.

De beste parketteur van Nederland

Pruysen Parket is van oudsher de beste parketteur van Nederland. Onze parketleggers worden ieder jaar opnieuw verkozen tot de beste parketteurs van Nederland. Niet geheel onbelangrijk, want het leggen van een parketvloer is pure vakmanschap en heeft invloed op de uitstraling en duurzaamheid van uw vloer.

Kom inspiratie opdoen!

Kom onze uitgebreide collectie met meer dan 200 elegante vloeren in diverse interieurs bekijken in onze royale showroom van 750m². We garanderen advies op maat, afwerking tot in het kleinste detail én een service die past bij het niveau van onze vloeren.

Parket vloeren CTA button smal2

Zoek op deze site

Roomplanner

roomplanner Kies heel gemakkelijk de vloer die het beste in uw interieur past. Met deze handige online tool kunt u uw interieur inrichten met een breed scala aan vloeren. U krijgt een realistische weergave van hoe uw droomvloer in uw interieur staat!
 
 

Afspraak maken

bg afspraakmaken
Wilt u snel geholpen worden? Maak een afspraak met onze vloerspecialisten!
 
 

Thuis inspiratie opdoen?

Documentatie aanvragen
Onze documentatie brengt u op ideeën. Wij sturen het u graag toe!
 
 

Volg ons ook op:

facebooklinkedinyoutube