Wederom een podiumplaats voor Henk Pruysen!

Tijdens het NK Parketleggen 2013 op 3, 4 en 5 april j.l. heeft Henk Pruysen een enorm succes geboekt. Henk Pruysen is wederom verkozen tot een van de beste parketteurs van Nederland.

Henk Pruysen winnaar

Het familiebedrijf Pruysen Parket uit Dussen heeft tijdens het Nederlands Kampioenschap Parketleggen in Gorinchem wederom een     podiumplaats behaald. Het is niet de eerste keer dat Pruysen Parket een titel in de wacht weet te slepen tijdens dit prestigieuze kampioenschap.

Van maandag 8 tot en met woensdag 10 april vond tijdens de Vakdagen Parket En Woninginrichtervoor de vijftiende keer op rij het Nederlands Kampioenschap Parketleggen plaats in Evenementenhal Gorinchem. Drie dagen lang probeerden de deelnemers het beste uit zichzelf te halen. Onder de ruim dertig senioren streed onder andere Henk Pruysen van Pruysen Parket om de Rien Bouwmeester bokaal.

Talent
Nog maar 23 jaar is Henk Pruysen en hij nam al voor de tweede maal op rij deel met de senioren. Officieel vallen de deelnemers pas vanaf 25 jaar onder de senioren, maar omdat Henk al meerdere malen Nederlands Kampioen werd bij de junioren en de vierde plaats wist te bemachtigen op de Europese Jeugd Kampioenschappen in Polen wilde hij dolgraag meedoen in deze categorie. ‘’Deelnemen onder de senioren is een veel grotere uitdaging, ik leg de lat hoog voor mezelf. Ook ken ik veel van de deelnemers persoonlijk en wilde ik de strijd met ze aangaan.’’ Aldus Henk Pruysen.

Moeilijkheidsgraad
De opdracht die de senioren voorgeschoteld krijgen is complexer van aard. Daarnaast ligt de tijdsdruk voor de deelnemers in deze categorie vele malen hoger. Henk: ‘’De opdracht bevat veel moeilijkere onderdelen zoals meer verstekken en ingewikkeldere patronen. Daarnaast zijn er wel vijf keer zoveel deelnemers met soms tientallen jaren ervaring en daarmee is de concurrentie veel groter, dus ook de uitdaging.’’‘Junior’ parketlegger Henk wist de derde plaats te veroveren in deze categorie. Een ongelofelijk knappe prestatie. ‘’Dit was de tweede keer op rij dat ik als junior meestreed met de senioren. Vorig jaar behaalde ik de tweede plaats, dit jaar werd ik derde. Daar ben ik erg trots op. In de toekomst leg ik de lat nog hoger voor mezelf, dan verover ik de eerste plaats!.’’

Specialist
Al sinds 1995 strijdt het bedrijf Pruysen Parket elke editie om de befaamde titel ‘beste parketlegger van Nederland’. In de jaren dat het bedrijf heeft deelgenomen heeft het al talloze titels in de wacht gesleept. Iets waar menig parketlegger jaloers op zou zijn.Pruysen Parket is al meer dan 25 jaar dé specialist in kwaliteitsparket. Naast parket heeft het bedrijf ook een uitgebreide collectie in PVC- en laminaatvloeren. Pruysen Parket staat garant voor eigentijdse collecties, puur vakmanschap en betrouwbaar advies.

Zoek op deze site

Roomplanner

roomplanner Kies heel gemakkelijk de vloer die het beste in uw interieur past. Met deze handige online tool kunt u uw interieur inrichten met een breed scala aan vloeren. U krijgt een realistische weergave van hoe uw droomvloer in uw interieur staat!
 
 

Volg ons ook op:

facebooklinkedinyoutube