Anderz Event: Vier het voorjaar!

Proef, zie, luister en beleef

Een sfeervolle omgeving, lekkere hapjes en drankjes, muziek, activiteiten voor jong en oud, diverse bedrijven uit de regio en hopelijk mooi weer... Dat zijn dé ingrediënten voor de tweede editie van het ANDERZ EVENT, georganiseerd op 13 en 14 april 2018. Houd één van deze dagen vrij in je agenda en kom proeven, zien en beleven in Dussen!

WAT KUNT U VERWACHTEN?

Een gezellig voorjaarsevenement met uiteenlopende demonstraties en activiteiten (zeker geen kraampjes, want dit event is Anderz!). Dit alles in een relaxte sfeer met zithoeken van loungebanken, knapperende haardvuurtjes en de lekkerste hapjes, drankjes en muziek. Ook aan de kinderen is gedacht! Zij kunnen zich uitleven op het springkussen en er zijn verschillende andere leuke activiteiten.

EEN UNIEK CONCEPT!

ANDERZ is een magazine dat vier maal per jaar, in drie regio’s, wordt uitgegeven en verspreid in het Land van Heusden en Altena, West- Brabant en het Rivierengebied. Als lezer van ANDERZ ontdek je al snel dat de omgeving rijk is aan prachtige bedrijven die heel wat in huis hebben. Deze bedrijven presenteren zich graag ‘live’ tijdens het ANDERZ event, aangevuld met een inke dosis gezelligheid.

ANDERZ is een initiatief van Pruysen Parket, De Rooy Hoveniers, Trends&Lifestyle en Mediamikx, een positief magazine en lifestyle event gericht op de goede dingen van het leven!

Locatie: Pruysen Parket • De Sluis 2 • Dussen

Check snel onze Facebook pagina!

Zoek op deze site

Roomplanner

roomplanner Kies heel gemakkelijk de vloer die het beste in uw interieur past. Met deze handige online tool kunt u uw interieur inrichten met een breed scala aan vloeren. U krijgt een realistische weergave van hoe uw droomvloer in uw interieur staat!
 
 

Volg ons ook op:

facebooklinkedinyoutube