Flexxfloors landingsfoto

PVC VLOEREN VAN FLEXXFLOORS

Flexxfloors vloeren zijn revolutionair. De PVC vloeren van Flexxfloors zijn samengesteld uit kwalitatief hoogwaardige kunststoffen, gemakkelijk te leggen en uitermate geschikt voor vloerverwarming. U kunt de vloeren van Flexxfloors zelfs gebruiken in uw badkamer of keuken. Bij Pruysen Parket vindt u een uitgebreid aanbod in PVC vloeren van Flexxfloors.

Uw partner in een PVC vloer van Flexxfloors; Pruysen Parket

Voor uw nieuwe PVC vloer bent u bij Pruysen Parket aan het juiste adres! Een PVC vloer is bijna niet van echt hout te onderscheiden, is zeer slijtvast en uiterst duurzaam. Niet voor niets dat PVC de allernieuwste trend op vloerengebied is.Pruysen Parket heeft een ruim assortiment in PVC vloeren van Flexxfloors. Wij hebben alle collecties van Flexxfloors in ons assortiment: Stick System, Click System en Loose Lay system.

PVC vloeren van Flexxfloors kennen talloze voordelen

Wat u ook bedenkt, Flexxfloors maakt het mogelijk. Alle vloeren van Flexxfloors zijn eenvoudig te leggen. In tegenstelling tot laminaat of parket kunnen de vloeren van Flexxfloors in alle richtingen tegen elkaar aangelegd worden. Maar er zijn nog veel meer voordelen:

  • Hoge kwaliteit
  • 1001 creatieve mogelijkheden
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Met zorg voor het milieu
  • Gemakkelijk te leggen
  • De mooiste hout- en tegeldesigns

Laat u inspireren in onze showroom

In onze showroom vindt u een zeer ruime keuze aan kwaliteitsvloeren van Flexxfloors. Van designvloeren tot PVC vloeren met een sfeervolle en landelijke uitstraling. Laat u inspireren in onze showroom ruim 750m². Onze deskundige adviseurs kijken graag met u mee.

PVC VLOEREN STRUCTUUR MET FOTO

Zoek op deze site

Roomplanner

roomplanner Kies heel gemakkelijk de vloer die het beste in uw interieur past. Met deze handige online tool kunt u uw interieur inrichten met een breed scala aan vloeren. U krijgt een realistische weergave van hoe uw droomvloer in uw interieur staat!
 
 

Afspraak maken

bg afspraakmaken
Wilt u snel geholpen worden? Maak een afspraak met onze vloerspecialisten!
 
 

Thuis inspiratie opdoen?

Documentatie aanvragen
Onze documentatie brengt u op ideeën. Wij sturen het u graag toe!
 
 

Volg ons ook op:

facebooklinkedinyoutube