topimage original pvc vloeren

BENT U OP ZOEK NAAR de NIEUWSTE TREND IN VLOERENLAND; EEN PVC VLOER? (O.A. mFLOR, TFD, FLEXXFLOORS EN FLOOVER)

Een PVC vloer is momenteel de absolute trend op vloerengebied. U kunt met een PVC vloer alle kanten uit. Wij hebben een ruim assortiment PVC vloeren in zowel een houtlook als betonlook of wat dacht u van een PVC vloer die lijkt op natuursteen of verouderd metaal?

Begin uw zoektocht naar een PVC vloer bij Pruysen Parket!

Voor uw nieuwe PVC vloer bent u bij Pruysen Parket aan het juiste adres! Een PVC vloer is bijna niet van echt hout te onderscheiden, is zeer slijtvast en uiterst duurzaam. Niet voor niets dat PVC de allernieuwste trend op vloerengebied is. Pruysen Parket is dé specialist als het gaat om een nieuwe PVC vloer.

Voordelen PVC vloer

Er zijn tal van redenen om voor een PVC vloer te kiezen van Pruysen Parket. Onze PVC vloeren kennen bijna geen nadelen, slechts voordelen:

  • Voor ieder budget een geschikte PVC vloer
  • Niet van echt hout te onderscheiden
  • Gemakkelijk in onderhoud
  • Voelbare houtstructuur
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Weinig contactgeluid
  • Uiterst duurzaam

Uw nieuwe PVC vloer; laat u adviseren

Bij Pruysen Parket vindt u de beste adviseurs en de beste merken onder één dak. Kom daarom snel een kijkje nemen in onze showroom van bijna 1000m². Wij hebben in onze showroom een ruim aanbod in stijlvolle PVC vloeren gepresenteerd in verschillende interieurstijlen. Laat u inspireren!

Uitmuntende service

Onze medewerkers gaan tot het uiterste om u zo goed mogelijk te helpen. Wij gaan pas over tot leveren op het moment dat u geheel tevreden bent. Maar ook ná uw aankoop zijn wij er voor u. Wij denken in alles met u mee.

PVC VLOEREN STRUCTUUR MET FOTO

Zoek op deze site

Roomplanner

roomplanner Kies heel gemakkelijk de vloer die het beste in uw interieur past. Met deze handige online tool kunt u uw interieur inrichten met een breed scala aan vloeren. U krijgt een realistische weergave van hoe uw droomvloer in uw interieur staat!
 
 

Afspraak maken

bg afspraakmaken
Wilt u snel geholpen worden? Maak een afspraak met onze vloerspecialisten!
 
 

Thuis inspiratie opdoen?

Documentatie aanvragen
Onze documentatie brengt u op ideeën. Wij sturen het u graag toe!
 
 

Volg ons ook op:

facebooklinkedinyoutube