Solidfloor landingsfoto

HOUTEN VLOEREN VAN SOLIDFLOOR

Solidfloor is al jarenlang een toonaangevend merk met een ruim aanbod in hoogwaardige houten vloeren. Met de uitgebreide en eigentijdse collecties in duurzame houten vloeren biedt Solidfloor oplossingen voor iedere situatie.

Pruysen Parket is uw partner in een houten vloer van Solidfloor!

Voor een houten vloer van Solidfloor bezoekt u Pruysen Parket! Wij hebben een ruim aanbod in houten vloeren van Solidfloor. De collecties van Solidfloor lopen uiteen van klassiek tot modern. Als specialist in houten vloeren adviseren wij u graag. Wij bieden u onder andere de volgende collecties van Solidfloor:

  • Solidfloor Lifestyle
  • Solidfloor Vintage
  • Solidfloor Warrant
  • Solidfloor Earth & Fire
  • Solidfloor Black & White
  • Piet Boon Flooring by Solidfloor 

Waarom Solidfloor?

Solidfloor heeft een ruim aanbod in houten vloeren van modern tot klassiek en van plankenvloeren tot patroonvloeren. Voor iedere stijl en budget heeft Solidfloor een geschikte vloer. Daarnaast zijn de houten vloeren van Solidfloor enorm duurzaam en van hoge kwaliteit. Niet voor niets geeft Solidfloor op al haar producten 25 jaar ervaring.

Roomplanner

Bekijk welke vloer het beste in uw interieur past met de roomplanner van Solidfloor. Met deze handige online tool kunt u uw interieur inrichten met een breed scala aan vloeren. U krijgt een realistische weergave van hoe uw droomvloer in uw interieur staat!

Laat u inspireren in onze showroom (750m²)

Breng snel een bezoek aan onze showroom met een oppervlakte van 750m2. Bij ons heeft u een ruime keuze uit houten vloeren van Solidfloor. Ook voor deskundig advies bent u bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten adviseren u graag naar de beste oplossing in uw situatie.

HOUTEN vloeren CTA button smal

 

 

Zoek op deze site

Roomplanner

roomplanner Kies heel gemakkelijk de vloer die het beste in uw interieur past. Met deze handige online tool kunt u uw interieur inrichten met een breed scala aan vloeren. U krijgt een realistische weergave van hoe uw droomvloer in uw interieur staat!
 
 

Afspraak maken

bg afspraakmaken
Wilt u snel geholpen worden? Maak een afspraak met onze vloerspecialisten!
 
 

Thuis inspiratie opdoen?

Documentatie aanvragen
Onze documentatie brengt u op ideeën. Wij sturen het u graag toe!
 
 

Volg ons ook op:

facebooklinkedinyoutube