topimage patroonvloeren

PATROONVLOEREN MET DE GRANDEUR VAN WELEER

Patroonvloeren zijn beschikbaar in vele soorten en uitvoeringen. U hebt niet alleen keuze uit de welbekende visgraat en de traditionele hongaarse punt maar ook uit patronen als de elleboog en de minder bekende maar niet onbeminde cassette. Daarnaast hebt u de keuze uit een breed scala aan kleurmogelijkheden, van White Wash tot Ebbenzwart en diverse houtsorteringen en afwerkmethoden. Kortom, u kunt zelf uw patroonvloer creƫren met een specifiek karakter.

Vakmanschap

Wij hebben het hier dan ook over vloeren waarbij vakmanschap een belangrijke rol speelt. Dit uit zich op de manier van leggen, de vele legpatronen, de wijze van afwerken etc. Het zijn stuk voor stuk unieke vloeren die met overgave en liefde worden gelegd en als het ware de handtekening van de parketteur vormen.

Ruim assortiment

Pruysen Parket biedt u een zeer ruime collectie in patroonvloeren waaronder de bekende visgraat en de hongaarse punt. Of wat dacht u van een klassieke cassette of elleboog? Bij Pruysen Parket bent u aan het juiste adres voor uw nieuwe patroonvloer. In onze vindt u maar liefst 230 eigentijdse vloeren van vele topmerken waaronder Solidfloor, FB Hout, Piet Boon, Selectwood en Celeno.

Zoek op deze site

Roomplanner

roomplanner Kies heel gemakkelijk de vloer die het beste in uw interieur past. Met deze handige online tool kunt u uw interieur inrichten met een breed scala aan vloeren. U krijgt een realistische weergave van hoe uw droomvloer in uw interieur staat!
 
 

Volg ons ook op:

facebooklinkedinyoutube