Randafwerking

De finishing touch

Het lijkt misschien een klein aspect van de vloer, zo’n plint. Maar juist de plint in combinatie met een vakkundige montage maakt vaak het onderscheid. We noemen het dan ook niet voor niets de finishing touch. Ontdek zelf de mogelijkheden.

Houten plinten in elke gewenste stijl

Een houten plint in exact dezelfde stijl als uw vloer brengt harmonie in uw interieur. De plinten zijn verkrijgbaar in elk gewenste houtsoort en afwerking. Ook op het gebied van laminaat hebben we voor iedere laminaatvloer een bijpassende plint.

Creëer onderscheid in uw interieur

Met sfeerplinten kunt u uw interieur net wat extra cachet geven. De witte plinten zijn voorgegrond en hoeven alleen afgelakt te worden in de kleur die u wenst. Bijvoorbeeld de tint van uw deurstijl of wand. Bijzonder aspect is dat u met een sfeerplint een mooi onderscheid krijgt tussen uw vloeren en wanden. Heeft u verschillende vloeren in keuken en woonkamer? Dan is deze plint ideaal om eenheid te creëren. De plinten zijn in diverse hoogtes en uitvoeringen verkrijgbaar, waarbij de hogere plint steeds populairder wordt.

Stijlvolle overgang

Bij hoogteverschillen tussen bijvoorbeeld keuken en woonkamer kan een overgangsstuk, ofwel profiel, uitkomst bieden. Deze profielen zijn slijtvast en in dezelfde kleur van uw vloer verkrijgbaar. Leuk detail is dat juist rvs duidelijk een trend is. Ondanks deze mooie tussenoplossing, werken we bij Pruysen Parket liefst zonder. Want we leggen het parket, indien het technisch mogelijk is, zodanig dat er helemaal geen profielen nodig zijn. Zo krijgt u het mooiste resultaat.

Zoek op deze site

Roomplanner

roomplanner Kies heel gemakkelijk de vloer die het beste in uw interieur past. Met deze handige online tool kunt u uw interieur inrichten met een breed scala aan vloeren. U krijgt een realistische weergave van hoe uw droomvloer in uw interieur staat!
 
 

Gratis vloerinspectie aanvragen

bg vloerinspectie
Wilt u weten wat er met uw vloer mogelijk is? Vraag een inspectie aan!
 
 

Thuis inspiratie opdoen?

Documentatie aanvragen
Onze documentatie brengt u op ideeën. Wij sturen het u graag toe!
 
 

Volg ons ook op:

facebooklinkedinyoutube