vloerafwerking

Afwerking tot in het kleinste detail!

Een vloer is iets voor jaren. Daarom hechten wij veel belang aan een mooie afwerking ervan. Onze vakmensen streven continu naar perfectie, tot in het allerkleinste detail. Daar nemen ze ook bewust de tijd voor. Want een vloer die netjes is afgewerkt maakt het verschil in leef gemak. En dat is iets waar u elke dag plezier van heeft.

Olie en was: de perfecte combinatie

Om uw houten vloer helemaal tot zijn recht te laten komen, werken we het liefst met hardwaxolie. De olie verzadigt en beschermt het parket, terwijl de was de structuur van het hout mooi tot leven brengt. Een geweldige combinatie! Met als resultaat een slijtvaste vloer die gemakkelijk met een vochtige doek te reinigen is. En die toepasbaar is in elke ruimte, zelfs in uw keuken.

Lak, voor een egale kleur

Lak is bij uitstek geschikt voor wie graag een zo egaal mogelijke kleur van de vloer wil. In tegenstelling tot olie ligt lak voornamelijk op het hout. Hierdoor ontstaat er een gladder oppervlak, waardoor de vloer zich erg gemakkelijk laat onderhouden. Ook in lak hebben we verschillende mogelijkheden, met als populaire trend de matte look.

Convectorroosters in lijn met uw vloer

Bij een perfecte afwerking horen ook convectorroosters. We leveren roosters die geheel in stijl passen bij uw vloer qua houtsoort en afwerking, in kleur en olie of lak.. Als noviteit introduceert Pruysen Parket convectorroosters met gaas! Het kwijtraken van spulletjes die door het rooster vallen is dus voorgoed verleden tijd. Een doordachte oplossing.

Zoek op deze site

Roomplanner

roomplanner Kies heel gemakkelijk de vloer die het beste in uw interieur past. Met deze handige online tool kunt u uw interieur inrichten met een breed scala aan vloeren. U krijgt een realistische weergave van hoe uw droomvloer in uw interieur staat!
 
 

Gratis vloerinspectie aanvragen

bg vloerinspectie
Wilt u weten wat er met uw vloer mogelijk is? Vraag een inspectie aan!
 
 

Thuis inspiratie opdoen?

Documentatie aanvragen
Onze documentatie brengt u op idee├źn. Wij sturen het u graag toe!
 
 

Volg ons ook op:

facebooklinkedinyoutube