topimage laminaatvloeren

Oneindige mogelijkheden met laminaat

Combineer design met enorme slijtvastheid. Met laminaat hebt u ongekende mogelijkheden. Dit type vloer is gemakkelijk zelf te leggen en zeer onderhoudsarm. Laminaat is in al zijn vormen, dessins en uitvoeringen die heden ten dage op de markt zijn, niet meer weg te denken als een belangrijke vorm van vloerbedekking.

Aboslute topmerken

Bij Pruysen Parket staat kwaliteit hoog in het vaandel. Daarom vindt u bij ons een uitgebreid assortiment prachtige laminaatvloeren van hoogwaardige merken, waaronder Quick-Step, Meister, Douwes Dekker en onze eigen Pruysen Touch. Door uw keuze te laten vallen op één van onze topmerken bent u verzekerd van jarenlang hoogwaardig vloerplezier!

Het belang van een goede ondervloer

Een van de bekende vooroordelen over laminaat is dat het contactgeluid (wat uw benedenburen horen) storend kan zijn. Maar het contactgeluid kan op eenvoudige wijze, met behulp van uiteenlopende soorten onderlagen worden gedempt, waardoor de laminaatvloer aan de zogenaamde 10 dB norm kan voldoen en u uw buren geen overlast bezorgt. Ook het loopgeluid in uw eigen ruimte kan door het gebruik van een juiste ondervloer enorm gedempt worden.

Maar ook met een schokdempende laag tussen het decorpapier en de harde toplaag wordt het loopgeluid met 50% gereduceerd. Zo is laminaat in al zijn vormen, dessins en uitvoeringen die heden ten dage op de markt zijn, niet meer weg te denken als een belangrijke vorm van vloerbedekking.

Zoek op deze site

Roomplanner

roomplanner Kies heel gemakkelijk de vloer die het beste in uw interieur past. Met deze handige online tool kunt u uw interieur inrichten met een breed scala aan vloeren. U krijgt een realistische weergave van hoe uw droomvloer in uw interieur staat!
 
 

Afspraak maken

bg afspraakmaken
Wilt u snel geholpen worden? Maak een afspraak met onze vloerspecialisten!
 
 

Thuis inspiratie opdoen?

Documentatie aanvragen
Onze documentatie brengt u op ideeën. Wij sturen het u graag toe!
 
 

Volg ons ook op:

facebooklinkedinyoutube