topimage pvcvloeren

PVC vloeren zijn hip en trendy

Een PVC vloer is vandaag de dag een absolute trend op vloerengebied. Met een PVC vloer hebt u vele mogelijkheden. Pruysen Parket heeft een divers aanbod in PVC vloeren in zowel een houtlook als betonlook. Maar dat is nog niet alles, wij gaan verder; wat dacht u van een PVC vloer die lijkt op natuursteen of verouderd metaal? Vandaag de dag zijn PVC vloeren zelfs verkrijgbaar in allerlei patronen, bijvoorbeeld het enorm populaire visgraat patroon.

Kwaliteit van PVC vloeren

De PVC vloeren zijn leverbaar in diverse kwaliteiten en verschillende diktes van 2 tot 5mm. Bovendien is er onderscheidt in de oppervlakte behandeling. Deze kan glad zijn of juist bewerkt, waardoor als het ware een hout- of steenstructuur voelbaar wordt. Door deze bewerking is de vloer minder krasgevoelig en optisch ook minder kwetsbaar. Wij bieden u een ruime keuze in kleuren en uitvoeringen, clicksystemen of verlijmd van o.a. de merken TFD, Beautifloor, Moduleo en Douwes Dekker

Het belang van een goede ondervloer

Het is belangrijk dat de oppervlakte waarop de vloer verlijmd wordt heel vlak is. Zelfs de kleinste oneffenheden zullen doortekenen in uw pvc vloer. Om dit te voorkomen wordt de ondergrond in principe altijd geegaliseerd. De beoordeling van uw ondervloer hoort standaard bij onze vloerinspectie, zodat u nooit voor verassingen komt te staan.

Zoek op deze site

Roomplanner

roomplanner Kies heel gemakkelijk de vloer die het beste in uw interieur past. Met deze handige online tool kunt u uw interieur inrichten met een breed scala aan vloeren. U krijgt een realistische weergave van hoe uw droomvloer in uw interieur staat!
 
 

Afspraak maken

bg afspraakmaken
Wilt u snel geholpen worden? Maak een afspraak met onze vloerspecialisten!
 
 

Thuis inspiratie opdoen?

Documentatie aanvragen
Onze documentatie brengt u op idee├źn. Wij sturen het u graag toe!
 
 

Volg ons ook op:

facebooklinkedinyoutube